søndag den 21. august 2011

Legen... wait for it.... DARY

Guess what? Jeg har det stadig FANTASTISK. Jeg elsker, elsker, elsker Chile.

Jeg har simpelthen så mange planer og aftaler hele tiden, fordi alle er så søde at invitere mig med over det hele. Jeg elsker det chilenske folk og deres måde at være på. Alle er så hjælpsomme hele tiden.

Meeeeeeeeen, jeg kan dog godt mærke at lidt "culture chok" sniger sig ind på mig. Jeg kan godt have nogle timer om dagen engang imellem, hvor jeg virkelig bare er nede. Det er hårdt det med, at man ikke kan sige hvad man vil, ikke kan snakke med ens venner så meget som man nu ville, og ja. at man bare ikke kan udtrykke sig selv ordentligt overfor nogle. Derudover føler jeg mig også ekstrem dum når jeg hele tiden siger "que? que? que? que?" urgh. Det kan godt være lidt hårdt. Utrolig nok, har jeg det som om at jeg herover bliver set som 'den stille pige' hvem havde troet det kunne være muligt? haha, ej, men jeg håber de forstår at det bare er fordi jeg ikke kan snakke med dem :-)

Ellers - har jeg det amazing på alle måder.

Jeg har fået en gruppe gode venner fra klassen, og også nogle udover det.

De her to uger og tre dage jeg nu har været her, er simpelthen fløjet afsted. Helt vildt.

Nogle af de awesome ting jeg har lavet siden sidst er bl.a.:

Jeg har oplevet TRE jordskælv. Små!

I søndags holdte min søde klasse "velkommen til chile" fest for mig. Vi kørte ud til en af drengene fra klassen ved tre tiden om eftermiddagen, og så snakkede vi, spiste og hyggede os rigtig meget, og efter det tog vi videre hjem til en af pigerne fra klassen, hvor vi 'festede' (fest her er meget chill, med guitar, snak og bål osv) ekstrem hyggeligt - jeg elsker det!

Min klassseeee

Om aftenen - alle spiller åbenbart guitar herovre

Vi havde fri om mandagen - hvor jeg så brugte dagen på at shoppe med min søde tyske veninde.

Om tirsdagen skulle jeg så i skole igen. Og holy crap. Jeg var hjemme fra skole klokken HALV SEKS. Og som jeg har nævn tidligere, står jeg altså op klokken seks om morgenen. Jeg fatter slet ikke at dette er lovligt for teenagere. Puha. Puha. Puha. Jeg får helt ondt i mit hovede af bare at tænke på det. Haha.

Torsdag skulle mig og min mor ind og have lavet mit chilenske ID, så jeg kan blive en ægte chilener, meeen.... som man siger er sydamerikanerne jo sådan lidt: mañana, mañana... Og ja, det fik jeg så bevist, fordi det gik hvert fald helt galt med at få det lavet. så vi tager derind på tirsdag igen.

Fredag holdte min værtsbror afskedsfest. Han tager til amerika på fredag. Det var rigitig hyggeligt. En sjov ting her, er at til alle deres fester, er der Altid mad - selvom man kommer klokken ti om aftenen, så bliver der sat mad frem ved elleve tiden. Og det er ikke sådan gå-hjem mad ligesom i Danmark. Det er bare mad. Det synes jeg er meget sjovt - og de unge drikker heller ikke Nær så meget som derhjemme. Det er nogle rigtig hygggelige hjemme fester. Men så ahr jeg hørt at det går mere vildt for sig på diskotekerne. Nu må vi seeee :P

min brors afskedsfest


Og igår (lørdag) tog mine gode veninder fra klassen mig med til Valparisio. Byen ved siden af min. Valparisio er kendt som hippie-byen, og min by er kendt som lidt mere high-class. Tror det er lidt ligesom Christiania og København (overdrivelse). Men det var en rigtig hyggelig dag, og Valparisio er en helt fucking fuldstændig fantastisk by. Man kan tage en tur op ad bjergene, også er der bare den vildeste udsigt. Det er SÅ smukt. Jeg er i chok over alle de flotte udsigter de har herhenne.
FOR AT SE UDSIGTEN PÅ BILLEDET LIDT BEDRE, KAN I TRYKKE PÅ DET, OG DEREFTER ZOOME IND :-)
bare en af de smukke udsigter

Sådan her er hele Valparisio pyntet. Awesome.

Og idag, var jeg ude og surfe med en af mine venner fra klassen. Det var ekstrem koldt, men ekstrem fedt og billigt. Vi har aftalt at surfe hver weekend, hvilket jeg er rigtig glad for, fordi så bliver jeg heller ikke for tyk ;-) Idag da vi var ude og surfe, ser jeg lige pludselig noget der ligner en sort hund stikke hovedet op lige ved siden af mig, og så fandt jeg ud af at det var en søløve!!! Efter noget tid, fandt jeg ud af, at dem var der åbenbart rimelig mange af i det vand (harmløse). Det var såååå SEJT :-D
min ven ved stranden

Det var det for nu - jeg håber i har det godt derhjemme :-)

p.s der må altså gerne lægges kommentare til denne blog.........................

1 kommentar:

 1. Hey babe(:
  hvor lyder det bare helt fantastisk, og det er bare så utroligt smukt, glæder mig til at se flere billeder...
  bliver bare mere og mere misundelig, men er glad for at du har det så fantastisk, og at de er søde ved dig (:

  Fatter ikke at du kan holde til at gå i skole helt til klokken 6 OMG !!!

  Men hvordan går det med surfing og guitar??

  KNUS fra Jose (i gode gamle DK)

  SvarSlet